Мальтодекстрин (патока, декстринмальтоза) – швидкий вуглевод, який складається з молекул глюкози, мальтози (2 молекули глюкози), мальтотриозы (3 молекули глюкози) і декстрину (кілька молекул глюкози).
Мальтодекстрин виготовляється шляхом ферментативного розщеплення рослинного крохмалю (рисовий, картопляний або частіше кукурудзяний). Крохмаль являє собою довгий ланцюжок з глюкози. Ферменти поділяють цю довгу ланцюг на фрагменти – декстрини, що складаються з різної кількості молекул глюкози (від 2 до 20). Глікемічний індекс мальтодекстрину дуже високий, в залежності від способу виробництва коливається від 105 до 136.
Основні | |
---|---|
Виробник | Myprotein |
Країна виробник | Великобританія |
Користувацькі характеристики | |
Смак/колір | unflavored |
Фасовка/розмір | 2,5 kg |
- Ціна: 531,77 ₴